SİNEKLİK SİSTEMLERİ ve ALÜMİNYUM FİTİL
Klasik Sineklik
Menteşeli sineklik çeşitleri (sabit, takmatik içe ve dışa açılım çeşitleri), pencere veya kapıların açılır kısımlarının olduğu bölgelere menteşeler ile tutturularak kullanılır. Tak çıkar sistemiyle ya da sabitlenerek de kullanılabilir. Kullanım kolaylığı olarak en çok tercih edilen modellerden biridir.
Stor Sineklik
Stor Sineklik çeşitleri genel anlamda kendi yay sistemine sahip olan ve bu sayede açıldıktan sonra bırakıldığında kendiliğinden kapanan bir sistemdir. Yatay, dikey ve duble olarak çeşitleri bulunmaktadır. Pencereler için dikey olanlar tercih edilirken kapılar için yatay modeller tercih edilir.
Plise Sineklik
Pileli (plise) sineklik çeşitleri adından da anlaşılacağı gibi bir pileli tül şekline sahiptirler, estetik açıdan şık görünümü ile tercih oranı yüksektir.
Sürme Sineklik
Sürme sinekliğin diğer adı da sürgülü sineklik olarak geçer. Açma kapama işlemleri sürme panelin üzerinden kayarak gerçekleşir. Şartlar doğrultusunda bahçeli evlerde de sık kullanılır. Çeşitli renk seçenekleri de mevcuttur.
Kedi Sinekliği
Özel profillerden üretilen kedi sineklikleri kolay kullanım ve rahatlığıyla kedileriniz için hem güvenlik amaçlı kullanılabilmekte hem de sinek, böcek, haşerelerin evinize girmesini engellemektedir.
Alüminyum Fitil
CAMBALKON FİTİLİ NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Cam balkon sistemlerinde; su, nem, kir, rüzgar, ses, soğuk hava vb. dış etkileri engellemek için, paneller arasında, şeffaf plastik veya alüminyum malzemelerden üretilen, cambalkon fitili kullanılmaktadır.

Son dönemlerde, cambalkon kullanıcıları, şeffaf plastik cambalkon fitillerinin zaman içerisinde deforme olmasından kaynaklı, alüminyum cambalkon fitili tercih etmeye başlamıştır.

Alüminyum cambalkon fitili, balkon ve mekan camlama için kullanılan hareketli panel sistemlerinde iki panel arasında izolasyon sağlayan, estetik görünümlü, temizliği kolay, farklı açılara uyumlu, dayanım süresi uzun olan ve kanallarına kıl fırça uygulanabilen, yeni nesil alüminyum cambalkon fitili olarak tasarlanmıştır.




Cambalkon fitili aşağıdaki özellikleri ile diğer cambalkon fitillerinden ayrılmaktadır.

  • Mevcut fitillere göre daha iyi izolasyon sağlanması ve camların birleşiminin daha sağlıklı bir hale getirilmesi için tek cidarlı değil, çift cidarlı olarak tasarlanmıştır.
  • Yeni nesil cambalkon fitili, dış yüzeylerinin oval yapısıyla hem estetik ve şık bir görüntü sağlarken, hem de temizleme kolaylığı sağlar.
  • Farklı açılardaki panel birleşimlerine uyum sağlamakta zorluk çeken ve işlevini yitiren mevcut cambalkon fitili yerine, doğru konumlandırılmış kıl fırça kanalları ve esnek yapısı ile tüm açılardaki birleşimlerin en yüksek düzeyde olmasını sağlar.
  • Cambalkon fitili, panel ile olan bağlantı kanalında derzli ve boşluklu bir yapıya sahiptir. Bu sayede, cambalkon fitilini, cama yapıştırmada kullanılan yapıştırıcı, daha sağlam bir şekilde tutar. Bu derzli ve boşluklu yapı, aynı zamanda, kullanılan kimyasal yapıştırıcının fazlasını toplar, camlara taşmasını önler.
  • Cambalkon fitilinin kıl fırça kanalının tabanı açılı bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede, kullanılan fırçalar camlara daha fazla bastığından, farklı açılardaki cam birleşimlerinin izolasyonu artırılmıştır.
  • Daha fazla ısı izolasyonunun gerektiği durumlarda, estetik bütünlüğe zarar vermeden, cambalkon fitili, camın her iki tarafına da takılabilme ve sistemle uyum içinde çalışabilme özelliğine sahiptir.


Şeffaf Plastik Cambalkon Fitili mi, Alüminyum Cambalkon Fitili mi?

Buradaki tercih kullanıcıya aittir.

Camların arasında herhangi bir dikey kayıt istemeyen, daha şeffaf ve daha panoramik bir görüntü isteyen, kullanıcılar, şeffaf plastik cambalkon fitilini tercih edebilir. Garanti süresi bitmiş, deforme olmuş şeffaf fitiller, yenisi ile cüzzi bir ücret karşılığında değiştirilebilir.

Özellikle yüksek, cepheden sürekli rüzgar alan balkonlara sahip kullanıcılar, yüksek izolasyon ve mukavemet için alüminyum cambalkon fitilini tercih edebilirler.

ANASAYFA          TEKNİK SERVİS          SİNEKLİK SİSTEMLERİ VE ALÜMİNYUM FİTİL          KURUMSAL          İLETİŞİM